2 de juny del 2017

L'AMPA I LA GESTIÓ DELS LLIBRES DE TEXT D'ESO I BATXILLERAT

LLIBRES DE BATXILLERAT
De les feines que fa l'AMPA de l'institut, sens dubte la que representa un major benefici per a les famílies és la gestió dels llibres de text de Batxillerat que, des de fa anys, són adquirits per l'AMPA a un millor preu de manera que les famílies sòcies de l'AMPA poden adquirir-los directament a preu de cost, i estalviar-se uns bons diners respecte a si els compressin a les botigues. 

REUTILITZACIÓ DE LLIBRES E.S.O.
Aquest any, a més, l'AMPA també es farà càrrec de la gestió en la reutilització de llibres de text a l'ESO, feina que fins ara feia l'institut i que els representava molt temps de treball extra. Al cap i a la fi la reutilització de llibres és un tema que ens interessa a les famílies per l'estalvi econòmic que ens suposa i per tant, què menys que col·laborar en aquesta tasca!

L'AMPA s'encarregarà, a partir d'aquest curs, de revisar com estan els llibres de text, comprar d'acord a les indicacions de l'equip docent els llibres que manquin i a tal efecte establir la quota que hauran de pagar les famílies que es vulguin acollir a la reutilització de llibres. 

Atès que l'AMPA és qui en fa la gestió, el preu a pagar serà més econòmic per a les famílies sòcies de l'AMPA.

Cal que reflexionem sobre el cost real d'aquests llibres que poden arribar acostar-nos uns 300,00 € de mitjana si els hem d'anar a comprar a la botiga, per tant pensem que és molt important poder mantenir aquest servei de reutilització que actualment és utilitzat per totes les famílies de l'escola, sòcies i no sòcies, i que els representa un estalvi molt i molt gran! 

És per això que aprofitem per demanar-vos a les famílies que no sou sòcies encara que us animeu a fer-vos sòcies i col·laboreu, atès que la feina de revisió i gestió d'aquests llibres implica moltes hores de feina desinteressada que va en benefici de tots i la quota de soci només són 18,00 € anuals que ens poden ajudar molt a poder oferir encara més avantatges a les famílies de l'institut. 

Enllaç al full d'inscripció com a soci de l'AMPA per al curs 2017/2018 cliqueu AQUÍ

Podeu fer-nos arribar el full emplenat per correu electrònic o bé deixar-lo a la bústia de l'institut.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada