14 de setembre de 2018

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 1r TRIMESTRE CURS 2018/19


Inici de les activitats: dilluns, dia 1 d’octubre de 2018, excepte piscina que comença el dia 19 i 21 de setembre Piscina i el dia 20 de setembre fitness 

Termini d'inscripció: del dia 12 de setembre al 18 de setembre de 2018, a secretaria / consergeria.

Si en alguna activitat proposada no hi ha prou inscrits, s’anul·larà. 

Important: 
→ L’Associació de Mares i Pares d'Alumnes col·labora econòmicament en el servei d'activitats extraescolars i, a més, subvenciona en un 20% el preu d’inscripció d’una activitat, cada trimestre, dels seus associats. 
→ Les ACTIVITATS DE PROMOCIÓ es poden fer gràcies a una dotació econòmica del Consell Català de l'Esport per a dinamitzar l'activitat fisicoesportiva a través dels PCEE i els Consells Esportius. 

PREUS: 
→ 20€ per trimestre:: ESCALADA,ZUMBA, PÀDEL,FRANCÈS i TENNIS TAULA. 
→ PROVA CANGUR: Cal abonar 4€ de matrícula per a fer la prova. Es retornaran quan l'alumnat l'hagi feta. 
→ FUTBOL SALA : 5€ PER TRIMESTRE.
→ INFORMÀTICA MUSICAL: L’ALUMNAT S’HA DE COMPROMETRE A FER-LA DURANT TOT EL CURS 
→ ACTIVITATS DE PROMOCIÓ: FITNESS i NATACIÓ → 25€ per trimestre 
→ ACTIVITATS GRATUÏTES: CLUB DE LECTURA, PROVA CANGUR i RÀDIO EN ANGLÈS. 

CLUB DE LECTURA (Departament de Llengües): (BIBLIOTECA DEL CENTRE) Es llegirà un llibre que facilitarà l’Institut i, en diferents sessions, es comentarà per tal d’afavorir el gust de la lectura. L’alumnat que hi participi activament obtindrà un increment en la nota de català, castellà o anglès. 

ESCALADA (Xavier Alsina): (PAVELLÓ MUNICIPAL) Per a realitzar aquesta activitat cal portar peus de gat. Aprendràs les tècniques bàsiques per a escalar, amb seguretat, múltiples vies del rocòdrom. 

FITNESS : (ESPAIGUA) Es farà: aeròbic, funky, tonificació, hip-hop, ritmes llatins, ciclisme indoor... Et posaràs en forma tot divertint-te. 

FUTBOL SALA: (PAVELLÓ MUNICIPAL) (Cal dur calçat de recanvi). Escalfar, estirar i partit de futbol sala és el que faràs en aquesta activitat, que té com a objectiu posar-se en forma i fer salut. 

NATACIÓ : (ESPAIGUA) Activitat a l’aigua en què es treballaran les capacitats físiques bàsiques (resistència, força, velocitat i flexibilitat), la tècnica dels diferents estils de la natació i esports aquàtics: waterpolo, salvament i natació sincronitzada. 

PÀDEL (Jordi Vargas): (PISTA MUNICIPAL) Aprendràs el reglament i la tècnica. Podràs jugar partits i gaudir d’aquest esport, tot posant-te en forma. 

PROVA CANGUR (Departament de Matemàtiques): (AULES DE 4t ESO) És una activitat que es marca com a objectiu estimular i motivar l’aprenentatge de les matemàtiques per mitjà de problemes. L’alumnat que hi participi activament obtindrà un increment en la nota de matemàtiques. 

RÀDIO EN ANGLÈS (Departament d’Anglès): (EMISSORA MUNICIPAL) L'objectiu és preparar i emetre un programa setmanal on els participants podran posar en pràctica exercicis de dicció, improvisació i altres aspectes purament radiofònics en anglès. L’alumnat que hi participi activament obtindrà un increment en la nota d'anglès. 

TENNIS TAULA (Francesc Casamor) :(GIMNÀS) Tot jugant, aprendràs el reglament i perfeccionaràs la tècnica (servei, dret, revés, esmaixada... ) i tàctica (on col·locar la pilota, quan pujar a la xarxa...). Possibilitat de ser federat i entrenar més dies. 

FIRTS LEGO LEAGUE (FLL):"Cada any Lego organitza la competició internacional FIRST LEGO LEAGUE (FLL), en la qual es dissenyen, construeixen i programen robots utilitzant la tecnologia LEGO, per superar una sèrie de missions de manera autònoma en un tauler de joc. Enguany a l’Institut hi volem participar, així que si t’agrada la robòtica, la programació o simplement construir amb peces LEGO apunta’t a aquesta extraescolar, junts volem superar el repte! Obert a l’alumnat de tots els cursos d’ESO. Pots pujar fins a 1 punt en la nota final de tecnologia." 

ZUMBA (ANNA) :(GIMNÀS) El zumba és una modalitat esportiva. Consisteix en una activitat cardiovascular que combina exercicis de tonificació amb passos de balls llatins. Les coreografies estan basades en passos senzills i repetitius, cosa que fa que sigui molt fàcil seguir-la i no cal una preparació física en concret. La zumba permet tonificar, elevar les pulsacions i cremar calories. 

INFORMÀTICA MUSICAL: NOVETAT!!! Més informació en breu...

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada