23 de març del 2017

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS TERCER TRIMESTRE CURS 2016/17

→ L’Associació de Mares i Pares d'Alumnes col·labora econòmicament en el servei d'activitats extraescolars i, a més, subvenciona en un 20% el preu d’inscripció d’una activitat, cada trimestre, dels seus associats. 
→ Les ACTIVITATS DE PROMOCIÓ es poden fer gràcies a una dotació econòmica del Consell Català de l'Esport per a dinamitzar l'activitat fisicoesportiva a través dels PCEE i els Consells Esportius. 

→ ESCALADA, GUITARRA, PÀDEL i TENNIS TAULA → 20€ per trimestre
→ FUTBOL SALA, INICIACIÓ AL CORFBOL,BÀSQUET→ 5€ per trimestre
→ ACTIVITATS DE PROMOCIÓ: FITNESS i NATACIÓ → 15€ per trimestre 
→ ACTIVITATS GRATUÏTES: CLUB DE LECTURA, RÀDIO EN ANGLÈS. 

CLUB DE LECTURA (Departament de Llengües): (AULA DE CLASSE) Es llegirà un llibre que facilitarà l’Institut i, en diferents sessions, es comentarà per tal d’afavorir el gust de la lectura. L’alumnat que hi participi activament obtindrà un increment en la nota de català, castellà o anglès.

ESCALADA (Xavier Alsina): (PAVELLÓ MUNICIPAL) Per a realitzar aquesta activitat cal portar peus de gat. Aprendràs les tècniques bàsiques per a escalar, amb seguretat, múltiples vies del rocòdrom.

FITNESS: (ESPAIGUA) Es farà: aeròbic, funky, tonificació, hip-hop, ritmes llatins, ciclisme indoor... Et posaràs en forma tot divertintte.

FUTBOL SALA: (PAVELLÓ MUNICIPAL) Escalfar, estirar i partit de futbol sala és el que faràs en aquesta activitat, que té com a objectiu posar-se en forma i fer salut. 

GUITARRA (Elis Colell): (AULA DE MÚSICA) Aprenentatge dels acords i ritmes bàsics aplicats a un ampli repertori de cançons. Acabaràs sabent tocar les cançons que més t’agradin. 

NATACIÓ: (ESPAIGUA) Activitat a l’aigua en què es treballaran les capacitats físiques bàsiques (resistència, força, velocitat i flexibilitat), la tècnica dels diferents estils de la natació i esports aquàtics: waterpolo, salvament i natació sincronitzada. 

PÀDEL (Iu Rovira): (PISTA MUNICIPAL) Aprendràs el reglament i la tècnica. Podràs jugar partits i gaudir d’aquest esport, tot posant-te en forma. 

RÀDIO EN ANGLÈS (Departament d’Anglès): (EMISSORA MUNICIPAL) L'objectiu és preparar i emetre un programa setmanal on els participants podran posar en pràctica exercicis de dicció, improvisació i altres aspectes purament radiofònics en anglès. L’alumnat que hi participi activament obtindrà un increment en la nota d'anglès. 

TENNIS TAULA: (GIMNÀS) Tot jugant, aprendràs el reglament i perfeccionaràs la tècnica (servei, dret, revés, esmaixada... ) i tàctica (on col·locar la pilota, quan pujar a la xarxa...) NOVETAT !!!

CORFBOL: (PAVELLÓ MUNICIPAL). El corfbol és un esport d'equip. El corfbol es basa en els principis de la cooperació, la no-violència, la no especialització, l'habilitat i la coeducació. És un dels exemples més clars de les possibilitats d'evitar la segregació per sexes a l'esport.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada