Pages

30 d’agost del 2018

ESTEM ACABANT ELS LOTS DE LLIBRES D'ESO!

Aquests dies estem treballant en acabar els lots de llibres de reutilització per als alumnes d'ESO. 


Ha estat una feinada però quan comenci el curs trobareu sobre les taules els lots de llibres etiquetats amb el nom de cada alumne, amb el certificat d'entrega. Cada alumne haurà de revisar que té tots els llibres que consten al certificat com a entregats i potser en algun cas caldrà que n'afegeixi algun a mà, si a última hora un professor decideix utilitzar llibre de text en alguna assignatura on inicialment no estava previst. 

Aquests certificats es retornaran a l'AMPA i s'utilitzaran per a comprovar a final de curs que el retorn de llibres és correcte. 

Necessitem la vostra col·laboració per tal que els llibres es mantinguin adequadament i puguin continuar sent utilitzats els propers cursos. Els lots estan fets amb llibres utilitzats diversos anys i no estan perfectes però fan la seva feina i suposen un gran estalvi per a les famílies. També us trobareu que hi ha lots nous o llibres nous, ja que anem renovant aquells que es considera que pel seu estat s'han de retirar. Esperem que els tracteu molt bé i durin molt!

1 comentari:

  1. Els alumnes pendents d'exàmens de setembre rebran els llibres d'ESO una mica més tard. Intentarem tenir-los preparats tan aviat com ens sigui possible.

    ResponElimina